Vizite ministeriale în Gorj. Vin Hellvig, Orban, Blaga şi Traicu!

Ministerul Dezvoltării Eduard Hellvig, fostul ministru de la Transporturi Ludovic Orban, preşedintele Senatului din Parlamentul României Vasile Blaga şi secretarul de stat din Ministerul Economiei vor fi la Gorj în acest sfârşit de săptămână. Dacă primii trei vin să se întâlnească cu electoratul, secretarul de stat de la Economiei vine să dea răspunsuri în conflictul CEO.

Sfârșitul de săptămână se anunță foarte încărcat din punct de vedere politic. Importanți miniștri din Partidul Național Liberal vor fi prezenţi vineri şi sâmbătă în județul Gorj în campanie electorală. Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu a precizat care va fi programul de vizită a celor doi politicieni, Ludovic Orban și Eduard Hellvig. Gorjul va fi însă vizitat şi de democrat liberali de la centru. O vizită aşteptată de sindicaliştii şi politicienii din Gorj este cea de la Ministerul Economiei, când se aşteaptă să fie tranşată problema CEO.

Chiţoiu îl trimite pe Traicu

Vineri ar trebui să fie prezent la Târgu Jiu și secretarul de stat în ministerul Economiei, Rodin Traicu. Despre vizita acestuia nu se știe încă nimic oficial. ”Nu știu exact, nu există nicio confirmare în acest sens. Oricum, am discutat cu domnul Cârciumaru și în cazul în care va veni, vom participa amândoi la ședință”, a adăugat Dian Popescu. Florin Cârciumaru a declarat de mai multe ori că a solicitat premierului Victor Ponta o întâlnire cu ministrul Economiei Daniel Chiţoiu, mai ales că acesta a cerut clar demiterea Directoratului CEO, ales de Constantin Bălăşoiu. La Gorj nu va veni ministrul, ci un secretar de stat. 

Hellvig şi Blaga dau nas în nas la Cărbunești

Pentru sâmbătă este anunţată vizita actualului ministru al Dezvoltării Regionale, Eduard Hellvig. ”Ministrul Dezvoltării, Eduard Hellvig, va participa la întruniri electorale la Târgu Cărbunești, Bâlteni și Polovragi”, a menţionat Dian Popescu. Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, va fi prezent şi el sâmbătă în Gorj, însă pentru a-şi promova candidaţii democrat liberali la primăriile din județul nostru. Vasile Blaga va merge în primul rând la Târgu Cărbunești, pe stadionul orăşenesc, pentru a-l susţine pe Ion Fugaru la funcţia de primar. Blaga va merge apoi în municipiul Motru pentru a-i determina pe cetățenii de acolo să-l voteze pe Florentin Gheorghescu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: