Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vladimir Ribic este în probe

Jucătorul sârb ajuns în cantonamentul pandurilor este pentru o perioadă în probe, antrenorul Sorin Cârţu urmînd să decidă în această săptămână dacă va fi transferat la Pandurii. Managerul general Viorel Temelescu a precizat că nu a fost impresionat la primul joc al acestuia la Pandurii chiar dacă a înscris în amicalul cu Ujpest: „Atacantul sârb care e în probe a jucat doar la un meci. Pe mine nu m-a impresionat chiar dacă a dat un gol la acel meci, rămâne să-l vedem şi la următoarele 2-3 partide şi Sorin Cârţu va spune dacă e ceea ce doreşte el la echipă. E liber de contract dar vom vedea dacă rămâne.”Nici Sorin Cârţu nu a fost imoresionat de atacant, declarând imediat după meci că a avut puţine reuşite: „A înscris un gol dar a avut prea puţine reuşite şi nu m-a impresionat total, cred că aş vrea altceva acolo. Asta o să discut eu şi cu preşedintele şi rămâne să vedem ce va fi.”
În ceea ce priveşte al doilea sârb ajuns la Pandurii înaintea plecării în cantonament, Martko Basara s-a înţeles în proporţie destul de mare cu conducerea clubului urmând să semneze cu Pandurii în cursul acestei săptămâni. 


Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: