Voluntarii din Novaci au demarat Campania „Dăruiește zâmbete“

S-a dat startul Campaniei „Dăruiește zâmbete“. Pentru al doilea an consecutiv, voluntarii din orașul Novaci strâng jucării, dulciuri și fructe de la localnicii generoși pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să aducă în zâmbet pe fața copiilor din zonă. Campania se va desfășura fără sponsori și fără aportul autorităților locale.

Cei care vor să doneze sunt așteptați zilnic la Casa de Cultură din Novaci, unde pot aduce de pe acum jucării, iar în apropierea sărbătorilor dulciuri și fructe.

Voluntarii din Novaci vor pregăti aproximativ 300 de pachete care vor fi împărțite copiilor în Piața din Novaci. „Continuăm această campanie la Novaci pentru că anul trecut a fost un succes. Este o campanie numai din donații, fără sponsorizări și fără contribuția primăriei. Facem pachete numai din ce ne aduc localnicii din Novaci. Voluntarii o să le facă în așa fel încât în fiecare pachet să fie jucărie, ceva dulce și fructe. Moș Crăciun va fi prezent pe data de 22 decembrie în Piața din Novaci unde va da cadouri la fiecare copil care va trece pe aici. Vreau să vă spun că anul trecut a stat acolo toată ziua. Noi îi așteptăm pe toți cei cu suflet să contribuie la bucuria copiilor din Novaci“, a spus Nușa Basarab, directorul Casei de Cultură din Novaci.

Organizatorii campaniei „Dăruiește zâmbete“ au pregătit o serie de surprize pentru novăcenii care vin la întâlnirea cu Moș Crăciun. „Moș Crăciun va veni tocmai din Germania. Este un novăcean de-al nostru care vine special pentru aceste eveniment, care anul trecut a fost un succes, deși l-am organizat pentru prima dată. Va fi un program de colinde și dansuri populare. O să creăm așa, o atmosferă de sărbătoare“, a mai precizat Nușa Basarab.

Vizualizări: 2,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: