Vor dezbatere publică pentru problema câinilor din Târgu-Jiu

Doi consilieri ai Partidului Verde vor dezbaterea publică, unde să se discute soarta câinilor maidanezi din Târgu-Jiu. Este vorba de Adrian Tudor, fostul viceprimar al Municipiului și Carmen Nădrag.

”Consilierii Partidului Verde, Carmen Nădrag și Adrian Tudor solicită o dezbatere publică serioasă cu privire la Regulamentul gestionării animalelor fără stăpân. Ieri, în sala de Consiliu a Primăriei a avut loc o așa zisă "dezbatere" fără să fie anunțați consilierii locali, nu a fost transmis anunț sau comunicat. În concluzie cetățenii nu au fost informați despre aceasta discuție”, a anunțat Adrian Tudor pe pagina de socializare.


Mai mult decât atât, Adrian Tudor susține că se vor plăti bani grei unei asociații din județul vecin, Hunedoara, care vor ajunge să eutanasieze câinii fără stăpân din Târgu-Jiu. ”Vor să plătească 11 lei, pentru fiecare cetățean din Târgu Jiu, unei asociații din Hunedoara. Soluția lor este eutanasierea după expirarea termenului de 14 zile lucrătoare de la capturare, nu oferă soluții pentru rezolvarea cauzei, sterilizarea animalelor etc., și pentru ei contează să plătească 300 lei pentru capturarea câinilor. Viceprimarul Bejinaru a spus că pierde timp cu asemenea întâlniri. No comment. Ascultați ce spun asociațiile iubitorilor de animale”, a mai adăugat Adrian Tudor.

Vizualizări: 754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: