Vorbe urâte între candidatul PRU şi liderul romilor din Gorj

Jigniri ca la uşa cortului pe facebook, între candidatul PRU la Camera Deputaţilor, Robert Bugă, şi liderul romilor din Gorj, Nelu Pavel. Bugă a publicat fotografii de la „o chermeză” la care candidaţii PSD au cerut votul romilor, mesele fiind încărcate cu mâncare şi băutură. Florin Cârciumaru, primar şi candidat la un post de senator, le-ar fi spus romilor că ar trebui să fie recunoscători că nu le-a dărâmat palatele. „Să nu demolezi ditamai case... A fost un lucru mare! Deci răbdare că le rezolvăm”, le-a spus Cârciumaru romilor.

Fotografii cu liderii PSD, la masă cu romii, au fost publicate pe pagina de Facebook a lui Robert Bugă. „DA!!! În aceste momente, într-un restaurant din cartierul Debarcader, liderii PSD sunt la chermeză cu țiganii care, deși au palate și bolizi de zeci de mii de euro, nu plătesc taxe, nu plătesc utilități, nu au nicio restricție. Și nimeni nu le zice nimic. Domnule primar Cârciumaru, (...) cine plătește "botezul" ăsta dat în cinstea țiganilor neplătitori de taxe? Domnule viitor senator Cârciumaru, (...) de ce vrei să transformi definitiv orașul lui Brâncuși într-o mare șatră țigănească? Bulibașa Cârciumaru, căldărarilor Weber, Văcaru, Florescu, mi-e scârbă de voi!!! Mi-e silă că încă există (...) ca voi la cârma județului meu!“, a scris Bugă pe Facebook, Pandurul cenzurând parţial mesajul extrem de dur al acestuia.
Postarea a strâns zeci de comentarii, printre cei care şi-au exprimat punctul de vedere fiind şi Nelu Pavel, lider al romilor. El îl ameninţă pe Bugă cu plângere pentru discriminare. Totodată, Pavel îi spune lui Robert Bugă că este homosexual. „Eşti un rasist si pentru ca ai adresat cuvinte jignitoare întregii etnii voi sesiza Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, deoarece nu toţi romii sunt cum spui tu şi nu accept să-i bagi in aceeaşi oală. Într-adevăr, nu există pădure fără uscături, dar şi despre tine se bârfeşte că eşti homosexual, asta înseamnă că toţi romanii sunt homosexuali???? Eu am făcut foarte multe pentru judeţul Gorj. (...) Eu reprezint un ONG, nu un partid de tata si fiu“, a scris Pavel pe Facebook. Imediat a venit şi răspunsul lui Bugă. „Praleeooo, o greșiși rău de tot, mânca-ți-aș talentul tău! Ce rasism vezi tu mai sus? Dacă rasist înseamnă să zic că matale faci jocurile clanului interlop PSD Gorj, atunci da, sunt rasist! Dacă rasist înseamnă să îți zic că voi, ăștia cu palate și Benz-uri, trebuie să vă plătiți taxele și impozitele, atunci da, sunt rasist! (...) Că-s eu homosexual sau nu, e mai puțin relevant. Dar vezi că și ăia sunt tot o minoritate, ca matale, deci mai tango cu discursurile bășinoase despre discriminare. Dacă vrei să mă cauți praleo, sunt zilnic prin oraș“, a scris Bugă, conflictul continuând cu alte mesaje.

Vizualizări: 2,492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: