Votaţi echipa României!

Competiţia Solar Decathlon se apropie de sfârşit şi cu sprijinul tuturor românilor, echipa EFdeN, reprezentanta României, poate câştiga la categoria Votul Publicului. Votul este deschis până pe 28 noiembrie, ora 10.00, la link-ul: https://goo.gl/bZRUQF. Din echipă face parte şi gorjeanul Mihai Toader Pasti.

Încă de la începutul competiţiei, echipa României a urcat pe podiumul Solar Decathlon Middle East pentru premiul I la proba de comunicare, premiul II la proba de inginerie şi construcţie şi premiul III la proba de sustenabilitate.

În doar 14 zile, echipa EFdeN, formată din 33 de studenţi de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, Universitatea Bucureşti şi Politehnica Bucureşti, a asamblat prototipul EFdeN Signature în Dubai, fiind printre primele echipe care au finalizat casa în etapa premergătoare competiţiei şi clasându-se în topul provizoriu printre primele echipe.

România concurează alături de alte 14 echipe din 11 ţări şi 4 continente, printre care se numără Olanda, SUA, Australia şi ţări din Estul Mijlociu. Acesta se bazează pe 10 probe, şase fiind jurizate, iar patru monitorizate prin măsurarea performanţei prototipului pe parcursul a 10 zile. (A.A.)

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: