Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Voucherele, valabile doar trei luni

Gorjenii care şi-au casat deja maşinile vechi şi au obţinut voucherele trebuie să se grăbească dacă vor să le vândă pentru că termenul de valabilitate al acestora s-a redus la trei luni. Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului spun că măsura este binevenită pentru a se împiedica bişniţa cu aceste tichete. „Ministerul Mediului a decis ca termenul în care pot fi folosite aceste tichete să fie de maxim trei luni de zile şi nu până în noiebrie cum era până acum. Aşadar cu cât le vor vinde mai repede cu atât mai bine pentru ei altfel riscă să rămână şi fără bani şi fără tichet”, a declarat Cristina Merfu, consilier comunicare în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului.

Numărul tichetelor pentru programul „Rabla” va fi suplimentat începând cu săptămâna viitoare cu încă 50.000 însă toate acestea cu termen de valabilitate de trei luni.

Până în acest moment peste 860 de maşini au fost casate în judeţul Gorj, numărul acestora fiind în continuă creştere.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: