Vrajbă în PSD. Deputat: Ne-am făcut de râs! Am ajuns să ne batem între noi!

Este scandal cât casa în sânul Partidului Social Democrat atât la nivel central, cât și la Gorj. Încercarea lui Liviu Dragnea de a da jos propriul guvern i-a scos la atac pe parlamentarii nemulțumiți. Unul dintre ei, Alin Văcaru, se teme că partidul ar putea pierde funcția de premier. Văcaru a trimis „săgeți” inclusiv către șeful său, Florin Cârciumaru, care nu s-ar fi consultat cu niciun coleg înainte de a se plasa de partea lui Dragnea. De partea cealaltă, PSD Gorj a transmis că se dezice de orice declarație a deputatului.

Deputatul Alin Văcaru a fost foarte acid în declarații, mărturisind că scandalul de la centru va atrage după sine un conflict mocnit și în organizația social-democrată de la Gorj. În plus, consideră Văcaru, partidul său s-a făcut de râs acționând împotriva propriului guvern. „Nu este deloc bine ce se întâmplă. Eu mă așteptam să vină președinții de partid din teritoriu și să fim consultați și noi. La o decizie radicală, trebuie să fie consultată mai multă lume. Am ajuns, în ultima perioadă, să ne batem noi între noi. În urmă cu câteva săptămâni, domnul Liviu Dragnea spunea că suntem pe drumul cel bun, iar acum sunt probleme. Eu, fiind la primul mandat, am votat din inimă acest Guvern și am crezut că va sta cel puțin patru ani. O măsură ca aceasta nu se poate lua într-o singură ședință. Cred că ne-am pripit și ne facem rău noi, singuri, nouă”, a declarat deputatul Alin Văcaru. Parlamentarul este de părere că alegătorii vor taxa acest comportament la următoarele alegeri. „Eu am vorbit și cu colegi parlamentari care, la fel ca și mine, sunt nemulțumiți de ce se întâmplă în interiorul partidului. Am mai avut o experiență la fel și cu USL (n.r. Uniunea Social Liberală) la fel, 70 %, și am ajuns să avem un guvern tehnocrat. Mă depășesc lucrurile astea. Sunt și eu supărat ca mulți colegi de-ai mei. Ne-am pripit şi ne-am făcut de râs şi cred că oamenii vor taxa acest lucru la viitoarele alegeri”

L-au pus la zid!

PSD Gorj a reacționat după declarațiile făcute de Alin Văcaru. A transmis că deputatul a greșit când a spus că partidul din care face parte s-a făcut de râs și că oricum nu avea drept de vot la Comitetul Executiv Național, unde s-au luat toate decizii. „Partidul Social Democrat Gorj se disociază de declarațiile pe care deputatul PSD Gorj, Alin Văcaru, le-a făcut în spațiul public. Considerăm că a fost emisă o părere personală și, nicidecum nu reprezintă punctul de vedere al Organizației PSD Gorj. Nu poți să spui public că «ne-am făcut de râs», acum, când partidul trecere printr-o perioadă grea și tensionată în încercarea de a se respecta programul de guvernare promis tuturor românilor în decembrie 2016. Comitetul Executiv Național reprezintă forumul decizional al Partidului Social Democrat, forum din care fac parte, pe lângă conducerea centrală a partidului, doar președinții organizațiilor teritoriale”, a transmis PSD Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 3,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: