Primar PSD din Gorj: „Îl iubesc pe Grindeanu! Spuneți-i să reziste!”

Declarație care ar putea să îi supere pe șefii PSD Gorj din partea unuia din cei mai longevivi primari din județ. Aristide Șerbănescu, de la Schela, nu se sfiește să se poziționeze public de partea lui Sorin Grindeanu, asta deși filiala, dar și partidul, cel puțin în declarațiile publice, sunt cu Liviu Dragnea, adică pentru demiterea actualului cabinet.

Edilul nu găsește însă normală modalitatea prin care șefii săi de partid de la București vor să scape de actualul prim-ministru, asta mai ales după ce numirea lui Grindeanu în funcție, iarna trecută, s-a făcut destul de greu. Premierul a rezistat protestelor de stradă, iar acum e zburat din funcție de cei care l-au pus acolo, PSD hotărând inclusiv excluderea lui din rândurile sale.

„I-a mâncat în spate și o să rămână la fel cum au rămas cu USL-ul. Îl iubesc pe Grindeanu că nu demisionează. Nu ei au pus miniștrii și prim-ministrul. N-au știut pe cine pun? Vroiau să îl suspende pe Iohannis că nu îl pune pe Grindeanu și acum uite că ei nu îl mai vor. Președintele măcar i-a urat succes. Pe noi ne-a întrebat cineva pe cine pun ei acolo. Ei l-au pus, atunci să îl lase acolo. De acord că nu a mers în ritmul pe care îl vrea Dragnea, dar putea discuta cu ei, să le dea niște termene și să mai vedem spre toamnă, peste 2-3 luni. Acum văd că se întâlnesc noaptea, ca hoții, cum e vorba aia, decid să demită Guvernul, iar Grindeanu rezistă. Bravo lui! Repet, îl iubesc pentru că nu demisionează”, spune Șerbănescu.

Vizualizări: 3,427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: