Cine îl vrea pe Moșoiu plecat din PSD

Deputatul Alin Văcaru îl vrea plecat din Partidul Social Democrat pe Vasile Moșoiu. Parlamentarul susține că Moșoiu ar fi promis că dacă va înregistra un eșec la alegeri, va pleca singur, iar acest lucru nu s-a întâmplat. În schimb, lui Moșoiu nici prin gând nu-i trece să renunțe la PSD.

După ce Gheorghe Butan, candidatul PSD la Drăguțești, a pierdut în fața lui Ion Popescu, de la ALDE, se cere capul lui Vasile Moșoiu. Deputatul Alin Văcaru îl vrea afară din PSD. „Am pierdut alegerile și la Târgu Jiu și la Drăguțești pe decizii luate greșit. La Drăguțești, am eliminat o echipă care a fost alături de toți parlamentarii care am candidat și uitați ce s-a întâmplat acolo. Ne-a bătut candidatul ALDE la o diferență foarte mare. Ne batem noi între noi în loc să încercăm să găsim soluții, ne facem rău din interior”, a explicat Alin Văcaru.

În plus, parlamentarul i-ar vrea înapoi pe cei doi consilieri de la Drăguțești, excluși din partid de către Vasile Moșoiu. Este vorba despre Marcel Oproiu și Irinel Ungureanu. „Au fost oameni din interior care nu au muncit cum trebuie și ar trebui să se ia măsuri drastice cu ei. La Drăguțești, domnul Vasile Moșoiu a spus foarte clar că el îl va scoate primar pe domnul Gheorghe Butan. Dacă nu, nu o să mai fie alături de PSD. Asta e! Nu a ieșit domnul Butan. Vreau să vină înapoi cei doi, Oproiu și Ungureanu, să facă echipă ca la parlamentare și, în 2020, să avem primar de la PSD. Eu știu că domnul Moșoiu a spus că vine să câștige primăria. Nu o va câștiga, singur va pleca”, mai susține Văcaru.

De cealaltă parte, Vasile Moșoiu nu are niciun gând de plecare. Vrea să dizolve organizația PSD din Drăguțești și să reclădească una nouă.

Vizualizări: 2,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: