Vrea să fie adjunctul lui Işfan

Doar un singur dosar a fost depus pentru postul de inspector general adjunct. Perioada de înscriere la concurs s-a încheiat luni, 20 martie, înregistrându-şi candidatura doar profesorul Daniel Mocioi, cel care ocupă și în prezent funcția de adjunct, prin detașare în interesul învățământului.

Postul de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Gorj are un singur pretendent. „Marți dimineața, un coleg de-al meu de la inspectorat va merge la minister să ducă dosarul depus, pentru că așa cum prevede legea, concursul de inspector general adjunct se susține la Ministerul Educației. Îmi doresc foarte mult ca toate funcțiile de conducere din învățământ să fie ocupate conform legii și pot să vă spun că este una din realizările pe care le-am obținut de când ocup funcția de inspector general”, a spus Ion Ișfan, inspectorul școlar general al ISJ Gorj.

Daniel Mocioi este la a doua candidatură la acest concurs, după ce a fost respins de către Ministerul Educației. Mocioi este profesor de limba română la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu Jiu. Pentru această funcție există și o acțiune în instanță formulată de către Maria Cochină, fosta ocupantă a postului, care a fost respinsă la ultimul concurs pe motiv că nu ar fi avut documentele în regulă la dosar. Maria Cochină a dat în judecată ISJ Gorj și Ministerul Educației. 

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: