Vrei să te faci pieţar? Vezi cât trebuie să plăteşti la primărie!

Primăria Târgu Jiu anunță noi modificări în ceea ce privește tarabele din Piața Centrală și Piața 9 Mai. Modificările au fost aplicate cu 1 ianuarie 2017 și vizează majorări de prețuri pentru gorjenii care își vând mărfurile în cele două piețe din municipiu. Cert este că modificările au fost impuse de Curtea de Conturi la ultimul control.

Comercianții și producătorii din Piața Centrală și Piața 9 Mai vor plăti din această lună tarife mai mari decât cele pe care le plăteau până acum. Asta pentru că s-a modificat modalitatea de taxare a piețarilor. Practic, din ianuarie acesția nu vor mai fi taxați zilnic, ci lunar pentru taraba pe care o dețin. ”La societăți un metru pătrat pe lună vine 190 lei, doi metri pătrați 380 lei, fără TVA. La producători avem 150 lei pe metrul pătrat pe lună. Sunt modificări care au intrat cu 1 ianuarie 2017. Le-am făcut cu 1 ianuarie că am modificat toate contractele din cauza schimbării titulaturii”, a spus Marian Vîlculescu, șeful Administrației Piețelor.

Înainte era 5,4 lei/metrul pătrat/zi la producători și la societăți era 6,9 lei/metrul pătrat/zi, cu TVA inclus. ”Modificarea a fost impusă de Curtea de Conturi la ultimul control, respectiv aceea de a schimba denumirea contractelor din contracte de încasare în contracte de închiriere”, a spus Marian Vîlculescu, șeful Administrației Piețelor.  

Vizualizări: 977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: