Uliţele din Scoarţa, pline de zăpadă. Ce spun cetăţenii!

Uliţele din Scoarţa sunt acoperite cu zăpadă, fapt care a atras nemulţumirea a zeci de cetăţeni din localitate. Oamenii spun că autorităţile locale nu au intervenit deloc cu utilajele de deszăpezire pe uliţe, ci numai pe drumurile comunale. Ba mai mult îi acuză pe primar şi pe viceprimar că sunt aroganţi atunci când sunt luaţi la rost de cetăţeni.

 Zăpada căzută în ultimele zile pare că a luat pe nepregătite autorităţile locale din Scoarţa. Cetăţenii spun că şi acum, când afară nu mai ninge, uliţele sunt în continuare înzăpezite şi că aşa au fost din prima zi. Deşi s-au dus la primărie să semnaleze problemele, oamenii au fost trataţi superficial. ”Pe uliţa pe care stau, pe Beacu, nu s-a băgat nimic, niciun plug, nici măcar nisip. Este şi drum în pantă şi este foarte greu de urcat. Copiii aşa s-au dus la şcoală, prin zăpadă. Nu este posibil să laşi drumurile aşa, chiar dacă sunt uliţe, sunt oameni bătrâni, sunt oameni care merg la serviciu, sunt copii. Când ne-am dus la primărie să cerem socoteală ne-au întors spatele”, a spus Constantin Umerel, localnic din Scoarța.

Bărbatul spune că plugul primăriei a intervenit doar pe anumite drumuri din comună în timp ce ei se chinuiau să urce cu mașinile sau chiar pe jos. Oamenii au făcut chiar și fotografii pe care le-au postat joi pe o rețea de socializare. ”Puteau să vină măcar să arunce niște nisip, dar noi tot timpul am fost ignorați. Când plouă este plin de noroi, când ninge acolo rămâne zăpada. N-am nicio treabă, nici fostul primar nu ne-a ajutat, dar nici actualul nu se prea omoară”, a spus Constantin Umerel.

Autoritățile locale nu par să-l contrazică pe cetățean. Spun că au intervenit cu două utilaje, însă unul s-a defectat miercuri și urma să fie reparat. ”Utilajul a fost tot timpul pe teren. Pe drumurile asfaltate s-a făcut curat, pe cele pietruite mai sunt câteva probleme, e greu de luat acolo cu lama până jos. Am avut și ghinionul să ni se defecteze un utilaj, dar nu sunt probleme, așa sunt oamenii, vor să le faci curat și în curte”, a spus primarul Ion Stamatoiu, primarul din Scoarța.

Vizualizări: 346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: