Weber: Cârciumaru trebuie să fie alături de viitoarea echipă

Deputatul Mihai Weber, cel mai probabil viitorul preşedinte al PSD Gorj, a spus că e loc în viitoarea echipă şi pentru actualul preşedinte Florin Cârciumaru. „Nimeni nu contestă activitatea senatorului Florin Cârciumaru ca şi preşedinte al PSD, ca şi primar. Florin Cârciumaru are în Târgu Jiu un bazin electoral, ar fi absurd să spunem că nu a făcut nimic. Florin Cârciumaru a făcut, a reprezentat şi reprezintă ceva pentru Târgu Jiu, pentru organizaţia PSD. De aceea, trebuie ca Florin Cârciumaru să fie în mod obligatoriu alături de viitoarea echipă, indiferent care va fi”, a spus Mihai Weber la Interviurile Infinit FM.

Weber exclude posibilitatea ca Florin Cârciumaru să plece din PSD. „Sub nicio formă. Florin Cârciumaru este şi a fost membru PSD, este senator, este doar un subiect care creează o anumită căldură în unele medii”, a spus Weber.

Deputatul crede că Florin Cârciumaru este conştient că nu poate sta la infinit pe o funcţie. „Este cel mai elegant modul în care a spus că este timpul că facă un pas lateral”, a spus Weber despre anunţul lui Cârciumaru că nu mai candidează.

Mihai Weber a spus că viitoarea echipă îşi va putea demonstra calităţile doar câştigând toate alegerile din următorii doi ani. Weber a spus că PSD Gorj îşi propune să câştige 55 de localităţi la alegerile locale din 2020, faţă de 44 câte are acum. În Gorj sunt 70 de localităţi. (A.A.)

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: