Romanescu vrea să se „bată” cu Tudor: L-aş dori contracandidat!

Primarul Marcel Romanescu se gândeşte tot mai serios la un mandat în fruntea Primăriei Târgu Jiu. Chiar dacă n-au fost anunţaţi cei care vor intra în cursa pentru primăria reşedinţă de judeţ, Romanescu declară că şi l-ar dori adversar chiar pe Adrian Tudor, în prezent viceprimar PSD.

„Toţi vor fi adversarii mei!”, a răspuns primarul când a fost întrebat cine vor fi oponenţii săi în campania electorală din 2020. „Până în momentul de faţă, nu a candidat şi nu putem să-i vedem valoarea. Cu toate acestea, din punctul acesta de vedere, mi l-aş dori contracandidat pe domnul Adrian Tudor. În Partidul Social Democrat, cred că ar fi varianta cea mai bună”, a spus Marcel Romanescu.

În aproape toate partidele este deja bătălie pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile locale de peste doi ani, însă nimeni nu se grăbeşte să şi arunce în cursă pe cineva. „Vom merge pe trei, patru, cinci orientări, posibili candidaţi pentru Primăria Târgu Jiu, pe care trebuie să îi identificăm până în toamnă”, a anunţat liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru. (A.A.)

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: