Cârciumaru, din nou candidat la primărie. Nu de la PSD!

Ipoteză interesantă lansată de fostul deputat Vasile Popeangă. Liberalul crede că Florin Cârciumaru ar putea candida din nou la Primăria Târgu Jiu, dar nu din partea PSD, partid care îl va înlătura de la conducere până la sfârşitul acestui an. Pesediştii sunt însă optimişti că vor câştiga toate alegerile care vor fi în 2019 şi 2020.

Liberalul Vasile Popeangă vede posibilă o nouă candidatură a lui Florin Cârciumaru la Primăria Târgu Jiu. „Dacă lucrurile vor decurge tensionat şi alegerile vor fi tensionate în PSD, unul din candidaţii la Primăria Târgu Jiu pentru 2020 va fi Florin Cârciumaru. Nu din partea PSD”, a spus Popeangă la Gorj TV.

Pesediştii cred însă că vor fi alegeri liniştite, iar viitoarea echipă de conducere va câştiga toate alegerile din următorii doi ani. „Vor fi alegeri din care va rezulta o nouă echipă, care are obligaţia de a avea rezultate bune la alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale din 2019. Sunt cele două scrutinuri care vor arăta trendul pentru alegerile locale şi parlamentare din 2020”, a spus Cosmin Popescu. Acesta a declarat că la conducerea partidului nu va fi un tandem, ci o echipă care se va contura în jurul unui lider, dar care este formată din toţi consilierii, primarii şi parlamentarii partidului.

Florin Cârciumaru a anunţat că vor fi alegeri în 2018 la PSD Gorj şi că nu va candida la postul de preşedinte. Iniţial, acesta a susţinut că nu vor fi alegeri până în 2021.

Vizualizări: 3,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: