Weber, cât pe ce să piardă banii de chirie

Deputatul Mihai Weber a fost cât pe ce să piardă 4000 de lei pe lună, suma acordată de Camera Deputaţilor pentru plata chiriei. În luna decembrie a anului trecut, Weber a donat fiului său Bogdan Weber apartamentul său din Bucureşti. Parlamentul nu decontează chiria celor care au proprietăţi în capitală.

Weber a spus că, de fapt, nu a stat niciodată în acea casă, în care locuieşte fiul său din 2010, de când este la facultate. „Nu am stat niciodată în acel apartament. I l-am donat fiului meu pentru că el acolo stă din 2010 şi am început demersurile din septembrie“, a spus deputatul, care spune că ar prefera să rămână la hotel, unde este în siguranţă. Weber mai spune că oricum ar fi primit bani pentru chirie. „Eu aveam apartament în Bucureşti, însă nu aveam domiciliul pe Bucureşti“, explică Weber. Parlamentul a decis însă să schimbe regulamentul şi să nu mai deconteze chiria celor care au proprietăţi în Bucureşti.

Potrivit declaraţiei de avere, Weber mai are două case în Târgu Jiu, terenuri în Târgu Jiu şi Ţicleni, o motocicletă şi un autoturism. De asemenea, el a obţinut anul trecut 180 de mii de lei după vânzarea a două maşini, un Mercedes Benz şi un BMW. Acesta a încasat suma de 18.000 de lei de la firma Pro Auto Logistics SRL, unde era director general şi are de returnat 25.000 de CHF la OTP Bank, credit contractat în anul 2008 pe 10 ani.

Vizualizări: 258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: