Weber, după ce a luat trei primari la PSD: Urmează și de la PNL

După ce a convins trei primari de la alte partide să fie de partea PSD, liderul organizației județene, Mihai Weber, anunță că vor mai fi și alte surprize pe scena politică din Gorj. "Urmează și primari de la PNL. Acum n-am vrut să-i amestecăm", a declarat Weber.

La conferința de presă de joi, PSD a prezentat trei primari de la Pro România și Partidul Mișcarea Populară ca fiind viitorii săi candidați la alegerile din 2024. "Vor mai urma și alte veniri. Acum avem doi primari de la Pro România și unul de la PMP. Urmează și primari de la PNL. N-am vrut să-i amestecăm", a spus liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

Momentan, cei trei primari nu pot semna adeziunea la PSD. Și-ar pierde mandatele. Riscă să fie sancționați de organizațiile politice din care fac parte, dar nici excluderea nu i-ar putea lăsa fără fotoliile de edili.

"Am ales echipa PSD cu sufletul. Am stat foarte mult să mă gandesc, am văzut ca această echipă colaborează foarte bine inclusiv cu Guvernul și vrea să facă treabă în Gorj", a spus Ion Gîrniceanu, edilul Pro România de la Jupînești.

Și primarul din Dănești a spus de ce a ales să se alăture social-democraților. "A trebuit să aleg un partid puternic. Am promisiunea de la domnii Cosmin Popescu și Mihai Weber că mă vor sprijini. Momentan, scriptic nu pot să ader, dar începând de astăzi, sunt militant PSD", a declarat primarul Pro România, Mădălin Paliță, din Dănești.

"Mă alătur PSD în speranța că vom primi sprijinul necesar pentru realizarea mai multor obiective propuse, în derulare. Singurul sprijin, de când sunt primar, a venit de la PSD", a declarat Laurențiu Anghel, primarul PMP din comuna Stoina.

Vizualizări: 2,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: