Primarii liberali din Gorj, măsurați în “putere”: Se vor face sondaje!

Chiar dacă mai sunt doi ani până la alegerile locale, partidele încep să anunțe potențiali candidați sau strategii pentru desemnarea viitorilor candidați. Liberalii gorjeni au decis. Vor măsura în sondaje toți primarii în funcție ca să vadă cum stau. Și singuri, dar și în comparație cu alți potențiali contracandidați. „S-a mers pe o cutumă, primarul în funcție e candidatul partidului”, a spus prefectul Marcel Iacobescu, dar acest lucru se va schimba, a mai dat asigurări liberalul.

În primă fază, a declarat Marcel Iacobescu, va fi măsurată popularitatea primarilor în funcție. Și nu doar atât. Apoi, vor fi măsurați în sondaje în comparație cu alți posibili candidați.

Dacă până acum, s-a mers din start cu primarul în funcție drept candidat, acest lucru se va schimba de la următoarele alegeri, spune Iacobescu. Acest lucru este valabil și pentru Primăria Târgu Jiu. Și aici vor fi făcute sondaje, iar cine va sta cel mai bine va fi susținut pentru candidatura din 2024.

„S-a mers pe o cutumă, primarul în funcție e candidatul partidului. Dacă ne uităm în urmă, sunt câteva primării bune pe care le-am pierdut în județ. Trebuie să începem să gândim un pic altfel. Pe surse, apar tot felul de nume, dar e prematur să vorbim despre asta. Se vor face sondaje, vom vedea care cum stă, câtă putere are în a mobiliza oameni și a-i scoate la vot”, a spus prefectul Marcel Iacobescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

Deja, se vehiculează trei nume din PNL Gorj care ar putea fi regăsite în sondajul pentru cea mai importantă primărie din județ, cea de la Târgu Jiu: Marcel Romanescu, Robert Filip și Dumitru Modrea. Însă numele final este departe de a fi bătut în cuie.

Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: