Romanescu, despre prefect: Va fi un simpatic pensionar la Dănești

Continuă "contrele" între prefectul municipiului Târgu Jiu și prefectul județului Gorj. Marcel Romanescu dă de înțeles că zilele colegului său liberal în fruntea Prefecturii ar fi numărate, chiar dacă tot PNL e la guvernare. "Peste o lună, două, cinci, nu știu exact, va fi un simpatic pensionar la Dănești", a declarat primarul Romanescu despre prefectul Marcel Iacobescu.

Chiar i-a sugerat prefectului să candideze la Primăria Dănești "ca să demonstreze o dată în viață că poate câștiga o competiție electorală".

"Eu, ca primar, voi rămâne primar până în 2024. Unii, care au fost luați de moț și puși pe funcții s-ar putea să nu mai fie pe funcții chiar dacă PNL rămâne la guvernare. Astăzi, dă greutate funcția de pe care vorbești, că domnul Marcel Iacobescu e prefectul județului Gorj. Dacă peste o lună, două, cinci, nu știu exact, va fi un simpatic pensionar la Dănești, acolo unde are locuința, sunt convins că, cel mult, se poate bate la Dănești. Noi am pierdut alegerile la Dănești. Poate domnul Iacobescu se hotărăște să candideze la Dănești, să vedem cam care este valoarea", a spus Marcel Romanescu, într-o emisiune la TV Sud.

Deși colegi de partid, cei doi se atacă deseori în spațiul public. Acum, când planează tot felul de incertitudini la vârful PNL Gorj, criza s-a adâncit. Nu o dată, primarul Romanescu, în același timp și lider al organizației municipale a PNL, a spus că va cere structurii centrale să fie schimbat din funcție prefectul Marcel Iacobescu.

Romanescu ar putea prelua însă șefia PNL Gorj, dacă Dan Vîlceanu va fi nevoit să demisioneze și de aici, iar atunci ar putea impune un alt prefect.

Vizualizări: 2,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: