Ciucă și-a depus candidatura la șefia PNL

”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică ” este titlul moțiunii cu care premierul Nicolae Ciucă va candida la președinția PNL.

“Am decis sa-mi depun moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Îmi asum această responsabilitate după o discuție cu colegii, pe baza analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice. PNL este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării, să guverneze eficient și să ofere românilor siguranța de care au nevoie, dar și încrederea că vom depăși împreună, cu bine, acest context complicat”, a transmis miercuri premierul.

Acesta a obținut derogare de la partid pentru a putea candida, așa cum a făcut și Florin Cîțu înaintea lui. “De când am intrat în PNL, am putut să simt capacitatea liberalilor de a se mobiliza și de a gestiona administrarea țării, de la nivel local până la nivel guvernamental. Știu însă că există soluții ca lucrurile să se îmbunătățească în zonele în care nu stăm așa bine”, a mai spus Ciucă.

Cel mai probabil, acesta nu va avea contracandidat, timpul fiind oricum foarte scurt până la congresul din 10 aprilie.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: