Weber, la cuțite cu primarul Ciocea

Conflictul apărut între cei doi lideri PSD Gorj, Ion Ciocea și Mihai Weber, este departe de a se stinge. După ce primarul Ciocea a declarat public că nu va munci pentru Weber în campanie, actualul deputat îi reproșează primarului că are interese ascunse care nu țin de linia partidului.

Deputatul Mihai Weber spune că a fost atacat fără motiv de colegul său de partid, primarul din Bustuchin. Weber îi atrage atenția lui Ciocea că și el a pus umărul la realizarea unor investiții în comuna lui și că nu dă dovadă de colegialitate. „Vreau să spun un singur lucru. Domnul Ciocea a încercat să inventeze anumite motive, din punctul meu de vedere, extrem de copilărești și fără fundament. Eu cu domnul Ciocea am avut o relație bună, niciodată nu i-am dat refuz la telefon, am contribuit pentru realizarea unor investiții în comuna dânsului. Aceste motive au în spate alte interese și nu din cele care țin de linia partidului. Dacă vrei să-ți faci campanie sau urmărești alte interese, ai tăria să găsești ceva care să stea în picioare. Domnul Ciocea m-a identificat ca principalul pericol și era normal să nu se îndrepte către altcineva decât către mine. Nu este un mod corect, colegial de a-ți face campanie”, a spus deputatul Mihai Weber.
Politicianul a ținut să spună că el merită locul al doilea la Camera Deputaților prin prisma activității parlamentare pe care a avut-o în acest mandat. „Eu vreau să ocup poziția pe care consider că o merit și pentru care am muncit și în sprijinul acestor informații vin acele localități care și-au arătat sprijinul, autorități locale cu care am avut relații de-a lungul acestor ani. Va fi o analiză și la București, se va discuta pe fiecare candidat în parte, ce poate să aducă ca plus în cadrul alegerilor”, a mai spus Weber.
Primarul Ion Ciocea a afirmat public că nu va munci deloc pentru Weber în campanie dacă va fi pus pe loc eligibil, supărat fiind pe faptul că deputatul nu l-ar fi susținut să obțină funcția de președinte al Asociației de Vânători și Pescari.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: