Weber: Nu l-am trimis pe Ștefan la Ministerul Energiei să ascută creioane

Liderii PSD Gorj sunt nemulțumiți de colaborarea cu ministrul energiei, Virgil Popescu. Marea supărare este că nu i-a dat secretarului de stat Constantin Ștefan, ca responsabilitate, CE Oltenia.


Constantin Ștefan a fost consilier județean ales pe lista PSD Gorj și își desfășura activitatea la CE Oltenia. Principala responsabilitate era achiziția certificatelor CO2 la Complexul Energetic Oltenia. În luna februarie a acestui an el a fost numit secretar de stat în Ministerul Energiei.
„Secretarul de Stat (n.red. Constantin Ștefan, șef în cadrul CEO) lucrează la Complexul Energetic Oltenia, îl trimitem în minister, i-am spus, nu-l trimitem să ascută creioanele colorate. I-a dat relația cu Parlamentul, i-a dat relația cu anumite sindicate, i-am spus: dă-i direct să se ocupe de Complexul Energetic Oltenia”, a spus Weber la Radio Infinit.
Mihai Weber a ținut să-i amintească actualului ministru al Energiei, Virgil Popescu și faptul că funcțiile sunt trecătoare.
„Domnule Virgil, nu o să fii acolo la infinit ministru. Până la urmă reprezinți tot ceea ce înseamnă sistemul energetic, politica energetică tu trebuie să o faci, de la tine trebuie să plece, nu ești în stare, hai să discutăm, vine altul care poate e pregătit pe zona respectivă”.
Președintele PSD Gorj a mai afirmat că săptămâna viitoare are în vedere o nouă întâlnire cu premierul țării, pe teme problemelor de la Complexul Energetic Oltenia. La întrevedere va participa și Marcel Ciolacu.

Vizualizări: 3,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: