Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lider sindical: Amânarea planului de restructurare este obligatorie

Tot mai mulți lideri sindicali susțin amânarea aplicării planului de restructurare a Complexului Energic Oltenia. “Amânarea este obligatorie”, a spus președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

“Am văzut cu toții că prețurile la energie au explodat, aproape că sunt scăpate de sub control”, a spus Căldărușe.

Președintele SMEO spune că astfel de prețuri pot duce la un “faliment generalizat”. Căldărușe spune că este obligatoriu ca planul de restructurare să se amâne cu cinci ani și că sunt discuții neoficiale în acest sens.

La rândul lui, președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca,  este convins, în proporție de peste 90%, că planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia, care prevede închiderea mineritului până în 2026, va fi modificat.

”Ar trebui închise doar carierele miniere care se epuizează ca rezervă, iar grupurile energetice să rămână cât timp pot funcționa, cât îndeplinesc condițiile de mediu”, a spus Roșca la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: