Weber și Iordache nu regretă divorțul PSD-ALDE

Liderii locali ai PSD și ALDE din Gorj aveau neînțelegeri de mult timp, astfel că ruperea alianței de guvernare nu i-a afectat.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, i-a catalogat drept lași pe cei care au părăsit barca guvernării. “Dincolo de lașitatea și iresponsabilitatea unor așa-ziși parteneri de coaliție, astăzi am votat în CEx asumarea de către PSD a guvernării. PSD își respectă promisiunile și, din acest motiv, nu vom accepta ca stabilitatea României să fie negociată pentru interese personale sau de grup. Avem de onorat un Program de guvernare, iar fuga de responsabilitate nu este nicidecum o opțiune pentru noi. Acum îi vom vedea pe acei politicieni care au curajul de a rămâne alături de noi, înhămându-se la o muncă deloc ușoară, în interesul țării”, a scris Weber luni pe pagina de socializare.

La rândul lui, președintele ALDE Gorj, Ion Iordache, și-ar fi dorit ca partidul lui să facă mai din timp acest pas. „Eu am spus asta dintotdeauna, că e o mare greșeală că ALDE stă la guvernare și că trebuia să facă pasul acesta demult. În primul rând, pentru că abordarea asupra politicilor economice pe care le are sau le-a avut PSD și au fost trecute prin Parlament și cu susținerea ALDE este greșită, din punctul meu de vedere. A distrus economia și merge într-o direcție extrem de proastă”, a spus Iordache pentru mediafax.ro. (M.M.)

Vizualizări: 1,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: