Ce vedetă le-a urat succes craiovenilor la meciul cu FCSB

Îmbrăcată în tricoul cu numărul zece al echipei din Bănie, Loredana Groza a transmis un mesaj video de încurajare pentru jucătorii olteni. Vedeta este suporter al echipei din Craiova şi a cerut şi ea să fie votată de suporterii oltenilor la X Factor.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB se joacă fără spectatori în tribună, dar oltenii au fost încurajați de fani. Și Loredana Groza le-a transmis un mesaj jucătorilor lui Corneliu Papură. Vedeta s-a îmbrăcat în tricoul formației din Bănie și i-a încurajat înaintea marelui derby.

Loredana Groza a îmbrăcat tricoul cu numărul 10 al echipei Universitatea Craiova și a transmis un mesaj cu câteva minute înainte de startul partidei. Filmulețul a fost postat pe pagina de facebook a grupării din Bănie. Vedeta le-a urat mult noroc jucătorilor și a cerut susținerea suporterilor din Oltenia în marea finală X Factor.

„Dragii mei, port cu mare mândrie acest tricou! L-am primit inscripționat cu numele meu și cu numărul 10. Este prima mea iubire și Universitatea unei mari iubiri. Sunt alături de voi,dintotdeauna. Baftă la meciul cu Steaua. Vă țin pumnii! Și vreau și eu să mă votați în finala X Factor. Aștept votul vostru și aștept galeria Universității Craiova să fie alături de finalistul meu. Vă iubesc și… mergem împreună spre victorie!”, a fost mesajul video postat  Loredana.

Vizualizări: 1,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: