Weber: Sunt imun la genul ăsta de mici șantaje

PSD a stabilit candidații în peste 60 din cele 70 de localități din Gorj, dar încă nu au fost deciși candidații la primăriile din Târgu Jiu și Motru. Mai multe surse îl dau drept candidat pe Ciprian Florescu, care ar fi agreat și de Pro România în eventualitatea unor liste comune de candidați.

Cel care pare să își dorească cel mai mult o candidatură din partea PSD la Primăria Târgu Jiu este viceprimarul Adrian Tudor. Radio Infinit are informații pe surse că acesta ar pleca în partid în eventualitatea în care nu va fi desemnat candidat.

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a făcut un comentariu la postul de radio, precizând că acesta nu are neapărat legătură cu Tudor. “Nu fac referire la Adrian Tudor sau la alte persoane, dar dacă cineva abordează o astfel de atitudine, să știți că sunt imun la genul ăsta de mici șantaje. Deschid ușa tuturor, nu oprim pe nimeni cu forța. Un om care merge pe ideea că, dacă nu e el candidatul, pleacă în altă parte, nu are ce să caute în echipa PSD”, a spus Weber.

Și la Motru viceprimarul Cosmin Morega ar putea să își caute partid în cazul în care nu va fi desemnat candidat. (A.A.)

Vizualizări: 1,909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: