Primar acuzat că îl plac bărbații. A făcut plângere penală!

Situație neobișnuită în comuna Săcelu din județul Gorj. Primarul Florin Jurebie a reclamat mai multe persoane la Parchet, pentru că ar fi zis într-o ședință despre el că este homosexual. Jurebie a publicat plângerea pe pagina de socializare. 

Primarul PSD, Florin Jurebie, a formulat o plângere penală pe numele lui Dănășel Gheorghe, consilier local UNPR, a viceprimarului Gheorghe Dumitrelea, dar a și fostului primar Ion Voica, după ce aceștia l-ar fi defăimat. 

"În fapt, în timpul ședinței de Consiliu local din data de 30.1.2020, consilierul local Dănășel Gheorghe mi-a adus cuvinte jignitoare, dar a și afirmat că am făcut fapte neadevărate prin care mă defăimează și îmi aduce un grav prejudiciu imaginei mele în societate, precum că aș fi homosexual, îmi plac bărbații și că m-am dat la el. Toți cei prezenți la ședință, în speță consilierii locali și cetățenii au auzit aceste lucruri și au râs de cele spuse de Danășel Gheorghe crezând că aceste lucruri sunt adevărat", a scris primarul din Săcelu în plângerea penală.

"Tot în această sedință a consiliului local a afirmat ceva despre un ceas care nu știu nimic și despre faptul că l-am făcut cadou cuiva, aceste lucruri fiind neadevărate", a mai explicat primarul, în plângere. 

Primarul Jurebie a făcut precizări și pe pagina de socializare, unde a scris ce va urma: “După această plângere penală va urma o acțiune civilă în instanță împotriva celor trei... iar surpriză vor fi martorii de sex feminin chiar apropiate lor”.

Vizualizări: 4,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: