Zăpada amână meciul pandurilor. Stau şi ligile inferioare!

Membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au decis să amâne disputarea meciurilor Pandurii Tg. Jiu - CS Baloteşti şi Sportul Snagov-Dacia Unirea Brăila, ambele din Liga a II-a. Au fost reprogramate şi toate meciurile din liga a III-a şi a IV-a.

Motivul este acela că terenurile sunt acoperite de zăpadă, iar prognoza meteo este nefavorabilă pentru următoarele zile. „La Liga a 2-a au fost amânate doar două meciuri. La Pandurii va fi cod galben, iar la Ilfov va fi cod portocaliu. Am vorbit la Suceava şi Miroslava şi nu sunt probleme. Au curăţat terenurile, vremea e bună, s-au ridicat toate codurile, am discutat cu ambele cluburi şi au spus că pot organiza jocurile în condiţii optime”, a spus, pentru Liga2.ro, Auraş Braşoveanu, membru în Comitetul Executiv al FRF.

De asemenea, au fost reprogramate toate meciurile din Liga a III-a. Astfel, s-a hotărât amânarea etapei următoare, programată pe datele 23-24 martie, pentru data de 3 aprilie şi a etapelor competiţiilor de juniori, care urmau să se dispute pe 23-24 martie, pentru data de 2 mai.

 Se amână şi meciurile de la judeţ

Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj a hotărât suspendarea activităţii fotbalistice până pe 31 martie - 1 aprilie 2018. Decizia a fost luată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi în urma solicitărilor venite din partea cluburilor. 

Conform noului calendar competiţional aprobat în Comitetul de Urgenţă, activitatea fotbalistică în Gorj se va relua cu meciurile din 16-imile de finală ale Cupei României, faza judeţeană, anunţă AJF Gorj.

Vizualizări: 366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: