Dan Vasilică, demis după ce i s-a refuzat demisia

Dan Vasilică a fost demis de la ACS Şirineasa, după ce a învins la limită Internaţional Băleşti, cu 1-0. Finanţatorul Nicu Sarcină a decis să continue la Şirineasa cu Cristi Dulca, de la Luceafărul Oradea. Interesant este că Vasilică şi-a anunţat demisia acum o lună, dar a fost refuzat, iar luni a fost demis.

Cristi Dulca a fost mutat de la Luceafărul Oradea, echipă finanţată tot de Nicolae Sarcină, la ACS Şirineasa. Se pare că începutul returului de campionat nu i-a mulţumit pe finanţatori. Egalul de pe teren propriu cu Naţional Sebiş şi victoria chinuită din deplasare de la Internaţional Băleşti au dus la această decizie.

În prezent, Luceafărul Oradea este pe locul 12 în liga secundă, la doar trei puncte distanţă de locurile care duc în Liga a 3-a. ACS Şirineasa, în schimb, este liderul din Seria a 4-a, în cel de-al treilea eşalon, cu cinci puncte peste CSM Lugoj, formaţia de pe locul al doilea.

Dan Vasilică demisionase la jumătatea lunii februarie, dar a fost întors din drum de reacţia jucătorilor. Potrivit unor surse, Vasilică ştia de pe atunci că va fi demis şi voia să evite această situaţie.

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: