Zece ani de puşcărie pentru pedofilul „Ben Laden” din Turceni

Oraşul Turceni a fost zguduit în primăvara anului trecut de vestea că Ilie Creţan, cunoscut localnicilor drept „Ben Laden” din cauza înfăţişării sale, a abuzat sexual mai mulţi băieţi. Creţan a fost condamnat zilele trecute la zece ani de închisoare într-o altă cauză, privitoare la violarea unei fete în vârstă de 14 ani. Condamnare survine la exact un an de la producerea violului.

Ilie Creţan are 56 de ani şi locuia până anul trecut într-un apartament insalubru din Turceni. Poliţiştii au aflat că acesta ducea băieţi cu vârste între 8 şi 14 ani în locuinţa lui şi îi abuza sexual. Trei victime au fost identificate, astfel că pedofilul a fost arestat preventiv. Ulterior s-a dovedit că Ilie Creţan se face vinovat şi de violarea unei adolescente, ceea ce adus la condamnare lui la 10 ani de închisoare şi plata unor daune de 10.000 de RON. Dosarul privind abuzarea sexuală a celor trei băieţi este încă în anchetă.

Potrivit poliţiei, Ilie Creţan îşi racola victimele oferindu-le dulciuri şi haine, relaţiile sexuale consumându-se într-un apartament din oraş, în care locuia fără forme legale de circa opt ani.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: