S-a aruncat de pe bloc din cauza chinurilor produse de cancer

Chinurilor produse de o boala necruţătoare au făcut o femeie de 53 de ani din Târgu Jiu să îşi ia viaţa aruncându-se de pe bloc. Impactul cu solul a fost atât de puternic încât medicii nu au mai putut-o salva.

Elena Mladin nu a mai suportat chinurile şi a luat decizia să îşi încheie socotelile cu viaţa. S-a urcat pe blocul în care locuia, din zona 8 Mai- Vile, şi s-a aruncat în gol. Medicii au încercat să o salveze, dar nu au reuşit. Vecinii o cunoşteau ca fiind o femeie excepţională. A fost laborantă la un spital. Acum când au văzut-o moartă, nu le venea să creadă. „Era bolnavă. Făcea citostatice. Probabil nu a mai suportat chinurile şi a decis să se omoare. Avea cancer la sâni. Îi avea pe amândoi extirpaţi. Făcuse metastază“, spunea cu lacrimi în ochi una dintre vecine. Soţul Elenei Mladin a murit în urmă cu trei ani, răpus de aceeaşi boală. Femeia locuia împreună cu băiatul ei în vârstă de 30 de ani. Durerile care îi mâncau viaţa nu au mai făcut-o însă să se gândească la nimic, nici măcar la băiatul care l-a lăsat în urma ei. Acesta a rămas în stare de şoc când şi-a văzut mama întinsă pe jos, fără suflare. Singurul gest pe care l-a mai putut face a fost să o ţină în braţe  minute în şir.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat în urma cercetărilor că Elena Mladin şi-a pus capăt zilelor din cauza bolii. Elena Mladin a lăsat în urma sa un bileţel către fiul ei, prin care şi-a motivat decizia.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: