Zeci de angajări la Spitalul Judeţean Gorj

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a scos la concurs aproximativ 20 de posturi. Unitatea medicală caută să angajeze atât personal medical, cât şi personal auxiliar. Este vorba de trei posturi de asistent medical debutant pentru Secţia Chirurgie Generală I, Compartimentul Pneumologie din Secţia Medicală Internă I şi Unitatea de Transfuzii Sanguine.

Mai sunt disponibile două posturi de asistent medical principal pentru Compartimentul Nefrologie la Secţia Medicală Internă I şi Camera de Gardă. De asemenea, un post este de infirmier debutant pentru UPU SMURD, precum şi opt posturi de îngrijitoare pentru Secţia Boli Infecţioase, Oncologie, Ambulatoriul Integrat al spitalului şi biroul administrativ. Totodată, mai sunt scoase la concurs şi patru posturi de muncitor calificat. Este vorba de un post de liftier la Echipa Lifturi, unul de electrician la Formaţia de Întreţinere şi Reparaţii clădiri şi instalaţii, precum şi două posturi de zugrav pentru Formaţia de Întreţinere şi Reparaţii.

Cei interesaţi să ocupe unul dintre aceste posturi pot depune dosarele până în data de 25 iunie, ora 16.00, la serviciul RUONS din cadrul spitalului.

Taxa de participare la concurs pentru asistenţii medicali este de 100 lei, iar pentru muncitori, infirmiere şi îngrijitoare, de 50 lei. Concursurile vor debuta în 26 iunie şi se vor încheia spre sfârşitul lunii iulie. Vor intra la interviu doar candidaţii care vor obţine minimum 50 de puncte la proba scrisă.

Vizualizări: 17,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: