Angajări la spital. Posturi pentru debutanţi

Spitalul Orăşenesc de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti a scos la concurs 10 posturi, mare parte dintre joburi fiind destinate celor care sunt la începutul carierei. Este vorba de posturi de asistent medical generalist debutant pentru unitatea de Transfuzie Sanguină (2 posturi), Secţia Obstetrică-Ginecologie (1 post), Compartiment Primiri Urgenţe (2 posturi).

Mai sunt şi trei posturi de asistent medical generalist pentru Compartiment Primiri Urgenţe şi un post de infirmieră debutantă pentru Secţia Pediatrie şi un post de asistent medical generalist debutant pentru Secţia Pediatrie. Pentru acest ultim post, concursul va debuta în data de 25 iunie, cu proba scrisă. Interviul va fi susţinut de candidaţi în data de 29 iunie.

Pentru celelalte posturi, concursurile vor începe în 2 iulie, cu proba scrisă, iar interviul a fost programat pentru data de 5 iulie.

Potrivit conducerii unităţii spitaliceşti, aceste posturi s-au vacantat după ce mai mulţi angajaţi au părăsit unitatea din diverse motive. „La Transfuzii este mare nevoie de personal. Erau cinci fete din care una a plecat pe postul de moaşă, pentru că avea facultatea de moaşe, iar una a intrat în concediu de naştere. Pe Ginecologie a plecat o fată la Târgu Jiu, iar pentru Urgenţe este deficit. Fac pe tură doi asistenţi, ceea ce este greu. Sunt urgenţe multe. De exemplu, sâmbătă şi duminică au fost câte 50 de urgenţe şi au fost doi asistenţi”, a declarat Constantin Târziu, managerul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti.  

Vizualizări: 6,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: