Zeci de posturi vacante în primăriile din Gorj

Mai multe primării din judeţul Gorj au vacante câteva posturi, mai ales pe studii superioare. De exemplu, Primăria Aninoasa a scos la concurs două posturi, unul de inspector debutant pe Compartimentul Cadastru, Agricultură, Urbanism şi altul de consilier superior la acelaşi compartiment. Concursul are loc pe 20, respectiv, 23 noiembrie.

Primăria Runcu a scos la concurs două posturi de inspector debutant în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor. Se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe juridice. Concursul are loc în perioada 20-23 noiembrie.

Primăria Albeni caută consilier debutant în cadrul Compartimentului Agricultură. Se solicită studii universitare de licenţă în ştiinţe administrative. Proba scrisă şi interviul au loc în perioada 20-22 noiembrie. Şi Primăria Târgu Jiu, prin Direcţia Publică de Patrimoniu, angajează cinci asistenţi medicali pentru care se solicită şcoală postliceală sanitară şi vechime între şase luni şi cinci ani. Proba scrisă a acestui concurs are loc pe 9 noiembrie, data limită de depunere a dosarelor fiind 1 noiembrie.

Vizualizări: 3,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: