Căminul Cultural din Budieni, inaugurat în toamnă

Un nou cămin cultural va fi inaugurat în comuna Scoarţa. Este vorba despre cel din satul Budieni. Clădirea ce stătea să cadă şi-a schimbat total înfăţişarea şi a devenit una modernă unde vor avea loc diferite activităţi culturale. Căminul a fost reabilitat cu bani de la Guvern şi urmează să fie inaugurat la începutul lunii octombrie.

După ce a reabilitat şi dotat complet Căminul Cultural din satul Bobu, primarul din Scoarţa a reuşit să obţină bani şi pentru o altă clădire ce era la fel de degradată. „Căminul Cultural din Budieni a costat şapte miliarde de lei vechi. A fost finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Totul este nou, este aproape gata. Ne mai trebuie doar mobilier. Urmează să fie cumpărat. A fost păstrată arhitectura. Era într-o stare avansată de degradare şi trebuia să intervenim urgent. Sunt mulţumit de ce a ieşit. Urmează să inaugurăm Căminul Cultural din Budieni cel mai probabil pe 1 octombrie”, a spus primarul din Scoarţa, Ion Stamatoiu.

Pe agenda primarului este şi Căminul Cultural din centrul comunei Scoarţa. Şi pentru acesta s-au obţinut fonduri şi lucrările vor începe în primăvara anului viitor. (A.A.)

Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: