Încep lucrările pe cel mai prost drum din Gorj

Modernizarea drumului județean 675C Târgu Logreşti- Bustuchin- Roşia de Amaradia- Alimpeşti-Ciupercenii de Olteţ a început luni, 2 septembrie. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Drumul are o lungime de 36,5 kilometri. “De astăzi încep lucrările pe drumul județean 675C, un drum ce leagă localitățile Logrești, Popești, Bustuchin, Poiana Seciuri, Seciurile, Roșia de Amaradia, Becheni, Coșoru, Alimpești, Sîrbești, Ciupercenii de Olteț, cu ieșire în DN 67. Valoarea licitată este de peste 51 de milioane de lei, inclusiv TVA”, a spus Popescu.

Modernizarea drumului include și reabilitarea a zece poduri, executarea drumurilor laterale, realizarea accesului la proprietăți, realizarea de trotuare, piste de biciclete și stații pentru mijloacele de transport în comun.

“Cu acest tronson, avem la această dată în lucru 170 de kilometri de drum județean”, a spus Cosmin Popescu. Porțiuni din DJ 675C sunt afectate de alunecări de teren în zona comunelor Roșia de Amaradia și Bustuchin.

Vizualizări: 4,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: