Zeci de tineri îl ajută pe Costi să trăiască. O poți face și tu!

Prietenii lui Costi, tânărul din Târgu Jiu diagnosticat cu cancer, s-au mobilizat să-l ajute să facă rost de banii necesari pentru intervenția chirurgicală care i-ar putea salva viața. Aceasta va avea loc în Viena, costă 20.000 de euro, iar familia nu poate strânge suma necesară fără un sprijin. Săptămâna viitoare, prietenii tânărului vor organiza un bal caritabil unde sunt așteptați oameni cu suflet mare care să doneze pentru Costi.

Evenimentul Miss Autumn este programat joia viitoare, pe 7 septembrie, la Anna Events, pe insuliță, de la ora 19.00. Prețul unui bilet de intrare este 10 lei, iar în sală vor fi două urne unde cei care vor dori vor putea dona bani pentru ca tânărul de doar 25 de ani să se facă bine. Organizatorii au convins și câțiva artiști să facă o faptă bună. Printre ei, Sabrina  Maria Roxana, Loredana Nicoleta Ionescu sau Adelina Gricioiu. Va fi organizată, de asemenea, o tombolă cu premii.

„Nu merită ce i se întâmplă!”

Între timp, prietenii lui Costi Tivig îi transmit toate gândurile bune și încurajările la telefon ori pe site-urile de socializare. Mădălin îi este prieten apropiat. Au copilărit împreună și a mărturisit cum s-a prăbușit lumea lui Costi după ce a aflat că suferă de această boală. “Noi am crescut împreună, la țară, la Sohodol. Am fost la școală împreună. E o persoană prea bună, care nu merită ce i se întâmplă. E un șoc pentru toată lumea. El se plângea mereu că îl doare burta. Într-o zi a avut dureri insuportabile și a ajuns la spital. Atunci a aflat că este grav bolnav. A început tratamentul la Târgu Mureș, după care a continuat la Cluj. Ținem legătura. Vorbim aproape în fiecare zi și în încurajez. Am reușit să strâng câțiva bani împreună cu colegii de serviciu și am mers să-i donez. Sperăm să se facă bine”, ne-a spus Mădălin, prieten apropiat al lui Costi.

“Dumnezeu să vă dea înzecit!”

Tânărul de 25 de ani a fost diagnosticat cu cancer la stomac, pancreas, ficat și la spate și se află la tratament în Viena. În fiecare zi, familia are nevoie de 1000 de euro. Atât costă tratamentul. „Dumnezeu e mare și o să te ajute să treci cu bine de cumpăna asta. Suntem alături de tine. Te așteptăm acasă. Ne rugăm mereu pentru tine”, i-a transmis un amic pe Facebook. „Mereu ai fost un campion. Îmi doresc să ieși campion și din lupta asta. E un meci greu, dar nu imposibil și tu ai făcut față de fiecare dată oricărei lupte și provocări. Mă rog zi de zi să ieși campion și de data asta și să vii acasă cu capul sus să sărbătorim victoria”.

Cei care vor să-l ajute, pot dona în conturile de mai jos:

Cont Lei: RO 08RZBR 0000060002633605 pe numele Constantin Tivig.

Cont Euro: RO 50RZBR 0000060018799742 pe numele Liviu Bordînc.

“Dumnezeu să vă dea înzecit!”, este mesajul familiei lui Costi.

Vizualizări: 1,923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: