Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ziarul „Pandurul” a mai premiat un câştigător

Ilarion Tabacu, din Peştişani, este cel de-al doilea câştigător al tombolei de Crăciun organizată de ziarul „Pandurul”. Acesta a fost prezent ieri la redacţia ziarului nostru pentru a-şi ridica premiul, un coş cu alimente în valoare de 250 de lei. „Nu mă aşteptam să câştig, mi-aţi făcut o mare surpriză acum în prag de sărbători. Eu citesc Pandurul zilnic şi nu mi-a venit să cred că am fost unul din câştigătorii primei tombole. Este un ziar care merită, mai ales că mai aveţi şi astfel de concursuri”, ne-a declarat Ilarion Tabacu.

Înscrie-te şi tu la concursul „Masa de Crăciun costă doar 25 de lei” organizat de ziarul Pandurul şi ai şansa să câştigi un coş cu alimente, băuturi răcoritoare şi fructe în valoare de 250 de lei. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la Pandurul pe trei luni şi să te înscrii în concurs trimiţând pe adresa de e-mail a redacţiei sau prin telefon datele personale, numărul şi data chitanţei de abonament, dar şi numărul de telefon la care puteţi fi contactat. În acest fel participaţi automat la extragerile ce au loc săptămânal. Costul unui abonament la Pandurul pe trei luni este de doar 25 de lei! 

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: