Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nedeie pe 6 august la Câlnic

Autoritățile locale din comuna gorjeană Câlnic anunță cetățenii din comună care vor să participe la Nedeia satului Pieptani că evenimentul se va ține sâmbătă, 6 august, la Gorunul de la Pieptani. Totodată autoritățile invită și comercianții care doresc să participe la eveniment să vină în număr cât mai mare.

Din cauza pandemiei, Nedeia de la Pieptani, numită Probojenia, nu s-a mai ținut, însă de anul acesta autoritățile locale au reluat tradiția. Toți localnicii sunt așteptați sâmbătă la Gorunul de la Pieptani.

”Nedeia satului Pieptani sau Probojenia, așa cum o numim noi, este o sărbătoare câmpenească de la noi, care se pierduse cu ani în urmă. Noi am reluat-o, dar din păcate din cauza pandemiei nu am putut să o mai organizăm, așa că acum am reluat-o. Noi așteptăm sâmbătă, 6 august, toți localnicii la Gorunul de la Pieptani acolo unde se organizează Nedeia și invităm să fie alături de noi la această sărbătoare și foarte mulți comercianți” , a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Vizualizări: 1,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: