Zilele Municipiului Motru, în pericol?

Zilele Municipiului Motru, programate pentru data de 25 mai, ar putea fi anulate anul acesta din cauza faptului că perioada coincide cu campania electorală. Asta deşi localitatea împlineşte 50 de ani. Primarul municipiului, Dorin Hanu, spune că o parte din consilierii locali, mai exact cei ai opoziţiei, nu agreează ideea organizări acestor manifestaţii în plină campanie electorală.

Primarul din Motru, Dorin Hanu, a tras un semnal de alarmă cu privire la organizarea zilelor municipiului. Primarul spune că o parte din consilierii opoziţiei se opun organizării acestora. ”Noi ne-am dori să facem un program adaptat pentru toţi cetăţenii, dar se pare că anul acesta nu vom putea datorită faptului că aleşii locali care sunt în opoziție consideră că nu este oportun, având în vedere că în perioada respectivă este campania electorală. Vă dați seama dezamăgirea mare pe care o vom produce cetățenilor care s-au învățat, așteaptă această sărbătoare, nu discutăm de copiii care în fiecare an au fost premiați, să nu discutăm de concursurile care s-au organizat”, a spus Dorin Hanu, primarul din Motru.
Pe 25 mai urmează a se acorda și titluri de cetăţeni de onoare unor oameni care și-au adus contribuția de-a lungul vremii la dezvoltarea oraşului. ”Se pare că nu se dorește, asta este concluzia pe care am tras-o eu după şedinţele de comisii de săptămâna trecută. Sperăm să se treacă peste aceste ambiţii şi să se ţină această sărbătoare. Dacă Consiliul Local nu votează, noi nu putem face aceste manifestări. Ar fi culmea să dăm acum pomeni electorale, legea nu mai permite, dar ei se tem că prezenţa mea pe scenă ar aduce mai multe voturi PSD fiind campanie electorală”, a spus Dorin Hanu, primarul din Motru.

Vizualizări: 4,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: