Maşinile poliţiei, la dispoziţia copiilor

Copiii din Târgu Jiu au fost lăsaţi să se joace „de-a poliţiştii”, folosind maşinile, motocicletele şi alte bunuri din dotarea poliţiei. S-a întâmplat asta de Ziua Poliţiei, în Piaţa Prefecturii.

Poliţiştii gorjeni au prezentat în Piața Prefecturii tehnica din dotare și au distribuit materiale cu caracter informativ. Copiii care au trecut prin zona centrală au luat cu asalt mașinile poliției. "Mi-au plăcut mult mașinile și când voi fi mare vreau să mă fac polițist, iar aia după jandarm. După aceea vreau să mă fac, cum se spune, un jandarm... cu grad mai mare", a spus unul dintre copiii prezenți la eveniment. Cea mai solicitată de cei mici a fost motocicleta din dotarea polițiștilor. Oamenii legii nu conteneau să urce și să coboare copiii de pe motociletă.
Ziua Poliției Române a fost marcată de polițiștii gorjeni prin mai multe evenimente. "Cu ocazia aniversării a 194 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române moderne, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj se efectuează o prezentare a tehnicii din dotarea poliției gorjene. Vor fi distribuite materiale și pliante cu caracter informativ-preventiv și vor mai avea loc și alte evenimente", a declarat Lucian Stroe, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
În cadrul Inspectoratului a fost amenajată și o expoziție de picturi din cadrul Salonului de Arte Mici de la Motru. Copii care au realizat lucrările au fost îndrumaţi de șeful Poliției Motru, Florea Preda. De asemenea, în data de 25 martie, mai mulți oameni ai legii au fost recompensați cu diplome de conducerea IPJ Gorj pentru activitatea depusă.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: