Sute de locuri libere la clasele pregătitoare

Părinţii care nu au apucat să-şi înscrie copiii în clasa zero la şcoală trebuie să ştie că mai sunt locuri libere în unităţile de învăţământ din oraş, dar şi în judeţ. Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj a anunțat că a doua etapă a înscrierilor la clasa pregătitoare începe marţi. Există însă şcoli în care locurile disponibile s-au ocupat imediat la capacitate.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a comunicat că la nivelul unităților școlare din județ mai sunt disponibile 488 de locuri în clasa pregătitoare. Alţi 2.419 elevi au fost înșcriși deja. În Târgu Jiu, cele mai multe locuri disponibile, 30 la număr, au rămas la Liceul Teologic și la Liceul cu Program Sportiv. ”S-a încheiat prima etapă de repartizare a copiilor în clasele pregătitoare pentru anul școlar 2016-2017. Au fost repartizaţi 2.419 elevi, iar 488 de locuri au rămas libere pentru etapa a doua. Astăzi, pe site-ul instituţiei noastre, va fi afișată o procedură de repartizare a elevilor în etapa a doua, iar în perioada 30 martie-8 aprilie se vor înregistra cererile tip la instituţiile de învăţământ unde au rămas locuri libere”, a spus Georgeta Popescu, purtător de cuvânt ISJ Gorj.
Astfel, locuri libere la sunt la Colegiul Național ”Spiru Haret”, Școala Gimnazială ”Pompiliu Marcea”, Școala Gimnazială ”Voievod Litovoi” și Școala Gimnazială ”Sf. Nicolae”. Părinții trebuie să aibă în vedere că la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”, ”Constantin Săvoiu” și la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” nu mai sunt locuri vacante. Începând de miercuri, părinții pot depune cereri de înscriere la secretariatele unităților școlare.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: