Ziua Europei, la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”

În contextul a 11 ani de la integrarea României în UE, Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu a sărbătorit ziua de 9 Mai, Ziua Europei, prin organizarea unor activităţi cultural-educative în Amfiteatrul liceului. Anul 2018 a fost desemnat „Anul european al Patrimoniului cultural” și a avut drept scop promovarea diversităţii culturale, dialogului intercultural și al coeziunii sociale.

La această manifestare au participat reprezentanţi ai Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”, alături de d-na director Bratu Olimpia, conducerea unităţii școlare, profesorii din echipa Proiectului Regional „Europa și Noi”, elevi ai colegiului.

D-na profesor Dumitrescu Aurora și elevul clasei a XI-a A, Cioplean Marian, au prezentat materiale power-point din lucrările înscrise la concursul proiectului, aflat la cea de-a VII-a ediţie în anul 2018, care au evidenţiat patrimonial cultural local și european. Au participat la concurs aproximativ 50 elevi din judeţele Gorj, Dolj, Harghita, Cluj, Vaslui, Bacău, Bihor, cu portofolii, prezentări power-point și referate știinţifice cu tema generică „Diversitatea și bogăţia patrimoniului local sau European”.

Dir. CEVM, prof. Belega Cristina-Elena

Dir. Adj., prof. Voinea Oana-Alina

Coord. Proiect, prof. Richiter Adriana

Echipa de proiect, prof. Dumitrescu Aurora

Prof. Dan Aurelia Veronica

Prof. Gomoi Mihaela

Prof. Gărăiacu Delia Melania

Prof. Arjoca Veronica

Prof. Duţescu Mirela Lidia

Prof. Borcan Maria Mihaela

Vizualizări: 433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: