Ziua porților deschise la Turceni. Viitorii boboci au vizitat liceul

    Liceul Tehnologic Turceni, apreciat de către elevi, părinți și comunitatea locală, a deschis orizontul viitorilor absolvenți ai clasei a VIII-a, cu prilejul Zilei Porților Deschise. Copiii, însoțiți de profesorii diriginți și directorii școlilor din împrejurimi – Borăscu, Urdari, Ionești, Plopșoru, Capu Dealului, Țînțăreni - au vizitat această instituție de învățământ.

     Copleșiți de emoție, au fost întâmpinați cu mărturisiri ale foștilor elevi, precum și roll-up-ul în care se descriu specializările pentru clasa a IX-a, în anul școlar 2022-2023. A urmat o incursiune prin laboratoarele, cabinetele, biblioteca liceului, oferindu-li-se detalii despre echipamentele IT și materialele didactice existente. Sala de sport, cantina și internatul Liceului Tehnologic Turceni au constituit elemente de noutate pentru majoritatea elevilor. Au asistat la un experiment în laboratorul de chimie, în cel de informatică s-au jucat cu robotul creat de o elevă eminentă, au urmărit imagini de la activitățile extracurriculare.

       Cei prezenți la Ziua Porților Deschise vor deveni în curând bobocii care, împreună cu părinții și profesorii lor, vor face cea mai bună alegere pentru ei.

Galerie foto


Vizualizări: 752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: