ZVON: Pandurii au câştigat la TAS

Pandurii pot arbitra titlul din Liga I. Gorjenii ar putea da o mână de ajutor celor de la Timişoara sau Vaslui în lupta spre titlu în acest sezon. Asta numai dacă vor reuşi să treacă de Oţelul Galaţi în meciul pe care gălăţenii îl câştigaseră cu 3-0 la masa verde, dar care s-ar putea rejuca. Managerul sportiv al Timişoarei, Daniel Stanciu, a fost cel care a lansat bomba. Acesta susţine că partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi Oţelul Galaţi va juca până la urmă pe teren.

Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va fi anunţată până la sfârşitul acestei săptămâni. Oţelul Galaţi a câştigat practic la "masa verde" partida cu Pandurii Târgu Jiu deoarece gruparea gorjeană nu achitase o datorie către Dinamo. "De la venirea lui Grigoraş, echipa arată cu totul altfel, dar din păcate pentru ei luptă pentru evitarea retrogradării. Din ce am înţeles, se va rejuca partida cu Oţelul, au câştigat la TAS. Nu pot să verific această informaţie, dar decizia finală va veni până la finalul săptămânii", a spus Daniel Stanciu.

Dacă ce spune Stanciu se va adeveri, dunărenilor le-ar fi scăzute în acest moment cele trei puncte, iar Pandurii ar putea influenţa decisiv soarta campionatului. Bineînţeles dacă ar reuşi să ia punct sau puncte Galaţiului în meciul direct. Cei de la Pandurii se abţin de la comentarii în acest sens, ieri conducerea precizând că nu a primit un răspuns oficial de la TAS.

Grigoraş merge mai departe fără a se gândi prea mult la acel meci. Realist, antrenorul pandurilor este rezervat şi se gândeşte doar să ia cât mai multe puncte din celelalte meciuri: „Meciul cu Oţelul e un episod depăşit de noi. Noi aşteptăm meciul următor. Dacă va apărea acea rejucare cu atât mai bine pentru noi. Dacă nu, nu ne putem opune deciziilor luate de UEFA”.

Dacă meciul dintre Oţelul şi Pandurii se va juca până la urmă, clasamentul s-ar schimba semnificativ. Înainte de joc, Poli Timişoara ar prelua poziţia de lider dacă elevilor lui Dorinel Munteanu li se vor lua cele trei puncte câştigate la masa verde.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: