Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zvonistică fără precedent după percheziţiile de vineri

Percheziţiile care au avut loc vineri la firmele omului de afaceri Nicolae Sarcină au fost dublate de o zvonistică fără precedent în Gorj. Jurnaliştii au primit de aseară tot felul de informaţii pe surse date ca sigure, dar care nu au putut fi confirmate, privind tot felul de arestări şi nu numai. Circulă informaţii privind tentative de sinucidere ale unui lider politic (ba prin spânzurare, ba prin otrăvire), de atac de cord al altuia, de reţinerea lor şi chiar a soţiilor, dar şi despre reţinerea unui alt om de afaceri cunoscut. De asemenea, jurnaliştii au primit informaţii privind percheziţii la domiciliile unor politicieni, care nu s-au confirmat.

Vineri au fost percheziţii la firmele lui Nicolae Sarcină, fiind o anchetă a Parchetului General, precum şi la firmele lui Ion Budilică, de această dată fiind un dosar al Poliţiei Gorj.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: