McDonald’s, la Târgu Jiu. O gogoașă electorală? Ce spun autorităţile!

McDonald’s va veni la Târgu Jiu. A fost anunțul făcut miercuri de primarul interimar al municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu. De mulți ani se vorbește de venirea celor de la McDonald’s la Târgu Jiu, însă acum Popescu spune că societatea și-a anunțat oficial această intenție, printr-o scrisoare transmisă primăriei. „Cred în proporție de 99% că se va face”, a spus edilul.  

McDonald’s vrea să deschidă un local și la Târgu Jiu, a anunțat primarul interimar Aurel Popescu, pe un site de socializare. „Am fost întrebat de mai mult timp dacă un lanț de restaurante american își va face prezența și la Târgu Jiu. Pot să vă confirm că, în scurt timp, McDonald’s își va deschide un restaurant și la noi în oraș. Scrisoarea de intenție a ajuns ieri (n.r. marţi), iar locația urmează să fie stabilită. Investitorul a anunțat că este pregătit să înceapă construcția imediat ce vor fi îndeplinite toate procedurile legale”, a scris Aurel Popescu, pe Facebook.

„Vom purta discuţii”
Edilul a spus că, în perioada următoare, reprezentanții McDonald’s vor veni la Târgu Jiu pentru a discuta cu autoritățile. Popescu susţine că de trei ani poartă discuții cu cei de la McDonald’s și că este doar o pură coincidență că scrisoarea de intenție a ajuns chiar în săptămâna alegerilor. „Vom purta discuții mai întâi pe harta orașului, după care vom porni în teren să cunoască orașul, care sunt ofertele, pentru că au anumite criterii de selecție vizavi de locațiile pe care le dezvoltă și traficul pe care îl impun criteriile lor. Nu este o gogoașă electorală, am văzut că deja cineva critică. Eu am documentul, de la o mare companie, care nu-și permite să vină doar pentru a face campanie electorală unui candidat într-o localitate. Cred că 99% compania va deschide punctul de lucru aici, la Târgu Jiu”, a explicat Aurel Popescu.

McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante de tipul fast-food din lume. Și în trecut s-a mai vorbit de înființarea unui astfel de local în Târgu Jiu, însă reprezentanții McDonald’s ar fi anunţat că, în urma unui studiu de piaţă, a reieşit că aici nu ar merge o astfel de afacere deoarece gorjenii sunt băutori de bere și mari consumatori de mici... 

Galerie foto


Vizualizări: 1,960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: