Candidatul cu cele mai mari șanse din Telești, mesaj pentru electorat

Discutam cu un grup de cetățeni din comună despre cât de costisitoare, dar și cât de benefică ar fi o sală de festivități utilată cu bucătărie și toate cele necesare, care sa fie pusă la dispoziția cetățenilor ori de câte ori este nevoie, la un preț minim, onorific.

Soluțiile de realizare a unui astfel de obiectiv sunt: ori să facem un parteneriat public privat, cu clauze bine stabilite, ori in regie proprie, din banii noștri și cu forța de muncă din rândul asistaților social. 

Astfel de obiective aduc un plus de bunăstare în casele noastre prin economiile ce le putem face la tot felul de evenimente. 

Toți știm că a face o nuntă, botez, chiar și o pomană, a devenit un "lux" din punct de vedere financiar. Odată realizat un astfel de obiectiv, contra unei sume modice care sa asigure doar consumabilele (curent, apă, etc.) fiecare dintre noi putem să ne organizăm evenimentele atunci când dorim. Nu am fi primii care realizăm astfel de lucruri  și nici ultimii!

Mai mult decât atât, ar genera și 10-12  locuri de muncă. Chiar dacă vorbim în regim zilier,  totuși, cineva muncește decent și face un ban.

Intenția mea nu este doar de a ne rezuma la astfel de evenimente locale, putem oferi spre închiriere și altor cetățeni din zonă  dacă sala este liberă, însă,  evident, la alte prețuri!

Astfel, personalul angajat ar avea continuitate în muncă  și beneficiu financiar.

Tot în cadrul comunității noastre, am putea organiza  "ziua vârstnicilor" care să ofere un moment de bucurie bătrânilor noștri.

Nu trebuie sa omitem sărbătorile, ocazie cu care am putea să fim mai uniți, petrecându-le cu toții în același loc. 

 Închei salutând  astfel de inițiative care sunt necesare comunei noastre.

Vă salut și numai de bine!

Mischie Nicolae Cristian, candidat ALDE la Primăria Telești

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala Gorj

Cod mandatar financiar 51170002

Executat de Altem Excarb SRL

Vizualizări: 2,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: