Fanii Universităţii, coadă la bilete la Târgu Jiu

Caravana organizată de Universitatea Craiova în aceste zile prin principalele oraşe din Oltenia pentru a le facilita accesul suporterilor la biletele pentru finala Cupei României, disputată duminică seara pe Arena Naţională, a ajuns joi la Târgu Jiu. Suporterii nu au venit în număr mare, dar nici nu au luat bilete din prima, trebuind să aştepte la coada formată, cel mai adesea, din câteva persoane.

Cei care şi-au luat bilete au spus că de abia aşteaptă să fie prezenţi duminică seara în Capitală, fiind convinşi că leii din Bănie vor veni acasă cu mult râvnita cupă.

„Am luat cinci bilete. Mergem la meci cu gândul la o victorie. Craiova are cel mai frumos stadion, cea mai frumoasa echipă, cei mai frumoşi suporteri şi cea mai frumoasă atmosferă. Pentru asta băieţii merită să câştige duminică seara”, a spus unul dintre suporteri.

La coadă s-au aşezat şi doamnele sau domnişoarele, pe care soţii sau iubiţii le-au rugat să le ţină loc sau să le cumpere bilete şi diverse suveniruri de la caravana oficială a clubului craiovean. „Îmi place foarte mult şi echipa şi tot ce e la Craiova. Susţin echipa şi sperăm la o victorie. Ar fi ceva nemaipomenit să câştige Cupa. În campionat nu stau deloc rău şi, ca urmare, putem spune că a fost un an bun pentru Craiova”, a menţionat o tânără care duminică seara va fi pe Arena Naţională cu gândul la victorie.

Înainte de a veni la Târgu Jiu, caravana craiovenilor a trecut prin Drobeta Turnu Severin, oraş în care şi Universitatea şi Pandurii au disputat meciurile în perioada în care au avut stadioanele în construcţie. Din păcate pentru echipa gorjeană, doar la Craiova lucrările au fost încheiate la timp, la Târgu Jiu, Pandurii fiind lăsată să moară, iar la stadion încă se mai „lucrează”, deşi pe şantier nu se mai vede picior de muncitor.

Vizualizări: 2,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: